2010-12-09
22:38:19

milier what?

En sak jag stör mig på nu hos mig själv, är faktiskt små små vita prickar jag har i ansiktet! Dem är extremt fula och jag har verkligen försökt allt för att få bort dem själv. Men det är omöjligt! Några av mina vänner har även såna och dem vill få bort dem också. Och nu har jag äntligen läst lite om dem och dem heter Milier.
För att få bort dem ska man helst gå till en hudterapeut, och det kostar runt 500 och uppåt. Beroende på vart man gör och vad det är för behandling.
För att minska dem kan man även använda jojobaolja 2ggr om dagen och massera in oljan ordentligt. Efter en vecka ska man då se resultat!

Milier kommer oftast av, krämer, torr hy, fet hy, tilltäppta porer osv. Alltså det mesta, och det man ska tänka på är att lufta huden så mkt som möjligt under en behandling, eller överhuvudtaget.
Dermalogica fungerar bra också.

Acnespecialisten har ett bra pris och även gratis konsulation. 

  • Milier behandling / 40 min / 495 kr
  • Milier behandling /  1 tim   / 545 kr



Och behandlingen hos dem görs såhär:

Milier behandling

Acnespecialistens inriktad till behandling för milier är dig som har inkapslade milier. i behandlingen görs följande: vi börjar med en djuprengöring med peelande effekt, sedan ångar man ansiktet med en vapozon, därefter öppnar man upp milierna med en lansett (liten nål). Eftersom milier inte har någon poröppning krävs detta för att få ut den inkapslade talgen. Sedan läggs en lermask som har egenskaperna att dämpa rodnad och svullnad samt är den bakteridödande. Avslutas med en fuktberikande dagcreme fri från fett.
 
(Obs! kläm aldrig på milier själv, då det nästan är omöjligt att få ut dem på något annat sätt en med en lansett)








Hoppas detta inlägg är till någon nytta!
Kram från M

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: